Lisävarusteet

Lisävarusteet kuuluvat olennaisesti ikkunoihin. Niiden avulla on mahdollisuus tehdä ikkunasta entistä toimivampi ja odotustesi mukainen. Lisävarusteet ilmoitetaan aina ikkunakohtaisesti. Ikkunaan voi valita seuraavia lisävarusteita.

SÄLEKAIHTIMET

Sälekaihtimet ovat parasta ikkunassa. Meiltä saat joko tavalliset tai integroidut sälekaihtimet. Sälekaihtimilla säädät tehokkaasti huoneistosi lämpötilaa ja valoisuutta. Asennus tapahtuu joko lasien väliin tai huoneen puolelle pintamallina.

Auringonpuolen ikkunoissa sälekaihdin estää myös tehokkaasti huonetilan lämpenemistä ja vähentää jäähdytyksen tarvetta. Lisäksi sälekaihtimet luovat yksityisyyttä ja viimeistelee sisustuksen.

TUULETUSIKKUNOIHIN HYTTYSPUITTEET

Hyttyspuite pitää tuullettaessa hyönteiset kodin ulkopuolella. Puite on vaivaton irrottaa esimerkiksi pesun tai talven ajaksi.

Lisävarusteet kuuluvat olennaisesti ikkunoihin

KORVAUSILMAVENTTIILIT

Kaikissa asunnoissa täytyy olla ilmanvaihto, jotta huoneilma pysyy raikkaana ja terveellisenä.

Usein kuitenkin ulkoa huoneistoon tuleva korvausilma tulee ikkunaraoista tai korvausilmaventtiileistä, joissa ei ole kunnon suodatusta eikä lämmitystä. Tällöin ongelmaksi muodostuu vedon tunne talvella ja ulkoa tuleva pöly.

KORISTELISTA, IRTIRISTIKKO TAI KIINTEÄ JAKOPUITERISTIKOINTI

Ovien ja ikkunoiden ympärillä käytetään peitelistoja, joko perusmallisia vakiolistoja tai koristeellisempia listoja.

Irtoristikko voidaan asentaa ulkopuolelle tai ikkunan välitilaa, jonka ansiosta asennus on helppoa ja ristikon saa nopeasti irrotettua esimerkiksi ikkunan pesun ajaksi.

Lasin jakavalla jakopuitteella voit luoda ikkunaan haluamaasi ilmettä. Jakopuite on käytännöllinen vaihtoehto irtoristikolle rakennuksissa, joissa halutaan säilyttää perinteinen ilme.

PAINIKKEET, KILVET JA VENTTIILIT

Ikkunoiden yksityiskohdat ovat tärkeitä. Valikoimastamme löytyy eri mallisia painikkeita, kilpiä sekä venttiileitä toiveittesi mukaan.

Kysy lisää myyjiltämme!