MSE

MSE puuikkuna

Sisään-sisään aukeava 2-puitteinen 3-lasinen puuikkuna (sisäpuitteessa 2-lasinen eristyslasielementti). Vakiokarmisyvyydet 96, 130, 170 ja 210 mm.

IKKUNATYYPPI
Sisään-sisään aukeava 2-puitteinen 3-lasinen puuikkuna, sisäpuitteessa 2-lasinen eristyslasielementti ja ulkopuitteessa yksi lasi.

HELOITUS
Tappisaranat M8 x 30 mm Fe/Zn, vakio uppolukot SGI 071 kiristävällä vastakappaleella, vastarauta SGI 070 Fe/Zn. Tuuletusikkunoihin ja -luukkuihin kapeatelkinen pitkäsalpa SGPS 600 - 1800 Fe/Zn. Tuuletusikkunoissa aukipitolaitteena Morite.

PINTAHELAT
Pintahelat ja painikkeet sisältyvät toimitukseen tehtaan vakiotuotteilla, Scanfinn Mira-sarja, ovaali ikkunakilpi läpällä SGI 1022 ja painikkeet SGI 1020, valkoiset, kromatut tai messingöidyt pintakäsittelyn mukaisesti.

TIIVISTYS
Sisäpuitteen huulloksessa ja karmin kyntteessä uraan asennettava TPE3-komponentti. Ulkopuitteeseen ei tiivistettä vakiona.

LASITUS
Vakiotoimituksessa sisäpuitteessa eristyslasielementtinä Selektiivilasitus argontäytteellä ja ulkopuitteessa Float-lasi. Lasin vahvuus ikkunakoon mukaan RT-ohjeita käyttäen.

PUUTAVARA
Karmit liimattu sormijatketusta lamellista kosteudenkestävällä liimalla. Karmin puutavara SFS 4433 mukaan laatuluokka V. Puitteet sormijatketusta puusta laatuluokka A 1-2. Lakatuissa ja kuultokäsitellyissä puite massiivipuuta.

TUULETUSLUUKKU
Mikäli ikkunatoimitukseen kuuluu tuuletusluukku se toimitetaan hyttysverkolla ja ulkopuolen puu- tai pulverimaalatulla alumiinisäleiköllä varustettuna. Karmirakenne sama kuin avattavissa ikkunoissa. Lämmöneristeenä polyuretaanilevy.