Kuhmon Ikkuna Oy on vahvasti mukana sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Yritys panostaa yksilöllisiin ratkaisuihin ja korkeaan laatuun. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Kuhmon Ikkuna Oy koetaan arvostettuna asiantuntijana.

Tuotekehityksen lähtökohtia ovat ikkunoiden energiataloudellisuus, valoisuus, pitkäikäisyys, valoisuus, näyttävyys ja huolellinen viimeistely. Kuhmon Ikkuna Oy toimii luonnon ja kestävän kehityksen ehdoilla.

Kuhmon Ikkuna Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Yrityksen tehdas toimii Kuhmossa kasvavassa puuteollisuus keskittymässä Kantolan teollisuusalueella sekä myyntitoimistot Rovaniemellä ja Nurmijärvellä, markkina-alueittensa keskipisteissä.

Kuhmon Ikkuna Oy on PTY laatusertifikoitu 9.11.2012 ja yritys on ottanut käyttöön ISO 9001:2008 laadunhallintajärjestelmän. Sertifikaatin lisäksi Kuhmon Ikkuna Oy ikkunat ovat EU:n laatu- ja standardivaatimusten mukaiset ja yritys saa merkitä tuotteensa CE-merkillä.

Valmistamme korkealaatuisia mittatilausikkunoita uudis- ja saneerausrakentajien tarpeisiin.

Tuotanto

Kuhmon Ikkuna toimittaa asiakkaan tilaamat ikkunat aina täysin asennusvalmiina. Ikkunoihin voi valita tarkoituksenmukaisen pintakäsittelyn ja kohteeseen parhaiten sopivat helavaihtoehdot: valkoiset, kromatut tai messingöidyt. Myös sälekaihtimet ja ristikot asennetaan tarvittaessa valmiiksi. Hyttyspuitteet toimitetaan irrallaan.

Suomen ilmasto asettaa ikkunoille suuria vaatimuksia: puitteita rasittavat valtavat lämpötilan ja kosteuden vaihtelut. Välillä on kuumaa ja välillä kylmää sekä välillä on kosteaa ja välillä kuivaa. Lämpimyys on ehdoton vaatimus. Laatuikkunoiden valmistajalta edellytetään vankkaa ammattitaitoa.

Kuhmon Ikkuna valmistaa korkealaatuisia mittatilausikkunoita uudis- ja saneerausrakentajien tarpeisiin. Jatkuva tuotekehitys, moderni tuotantoteknologia, pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatuajattelu takaavat tuotannon korkean tason ja toimitusten sujuvuuden.